Благочинний Березанського округу відзначив 30 річницю від дня народження

20 квітня цього року у Лазареву суботу Божественну Літургію святителя Іоанна Златоуста очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні настоятеля Свято-Покровського кафедрального собору міста Борисполя протоієрея Олександра Бондара, благочинного Козелецького округу Чернігівської єпархії протоієрея Михаїла Терещенка, благочинного ІІ Бориспільського округу архімандрита Феогноста (Юраша), благочинного Бобровицького округу Ніжинської єпархії протоієрея Миколая Дорошка, духовенства Березанського благочиння та гостей у священному сані.

Цього дня отець Назарій відзначає особистий ювілей – 30 років. За богослужінням була піднесена молитва за мир в нашій державі. Після Літургії отець Назарій виголосив проповідь, у якій наголосив на значенні чудес у житті людини й закликав укріплятися у стійкості віри та відкинути людську мінливість. Опісля протоієрей Михаїл Терещенко від співслужащого духовенства привітав архімандрита Назарія із Днем народження та побажав і надалі трудитися на благо Церкви Христової. В кінці духовенство та віруючі вітали ювіляра.

Редакція сайту також приєднується до привітань! Многая літа!

Усі фото новини – https://photos.google.com/share/AF1QipPDSLLQx0xRcZjdhPguHp1kGE_BDQr41iPft9Qa11UHMaf0kioufBy8W-Q8MQZy3w?key=Y3VtMmpmeE15cXkxZzh2QUlCSVpTaDdvM2ZkbUpB

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *