Заупокійне богослужіння в 9-й день по новопреставленому протоієрею Петру Красножону

31 січня 2017 року в храмі архістратига Божого Михаїла м. Березань було звершено заупокійне богослужіння, а саме: накануні вечірня з парастасом, а на наступний день Божественна Літургія по новопреставленому духівнику Березанського благочиння та настоятелю храму, протоієрею Петру Красножону. Заупокійне богослужіння очолив благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духовенства Березанського благочиння та інших парафій.

IMG_9820

Також за Літургією молився благочинний Баришівського округу, протоієрей Любомир Біляк. Під час Божественної Літургії була піднесена сугуба молитва за упокій душі протоієрея Петра та всіх його почилих рідних. Також дуже щиро молилися за свого батюшку прихожани храму та близька рідня священика, та нікому не віриться, що його з ними вже немає.

По закінченні Божественної Літургії була звершена заупокійна панахида по новопреставленому духівнику нашого благочиння, отцю Петру, яку очолив благочинний Баришівського округу, протоієрей Любомир Біляк. Наприкінці панахиди було освячено коливо за новопреставленого. Потім до парафіян звернувся зі словами проповіді отець Любомир, який закликав цінувати кожну хвилину життя та пам’ятати у  молитвах свого духовного отця. По закінченні панахиди, благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій звершив заупокійну літію на могилі батюшки.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *