Благочинний Березанського округу взяв участь у святковому богослужінні з гагоди 1031-ої річниці Хрещення Київської Русі та канонізації новопрославлених святих у Києво-Печерській Лаврі

28 липня 2019 року, в день пам’яті рівноапостольного великого князя Володимира та з нагоди свята Хрещення Русі, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію на площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Йому співслужило численне духовенство Української Православної церкви, а також інших церков.
Після малого входу відбулось прославлення трьох нових святих Української Православної Церкви: ректорів Київської духовної академії святителя Василія (Богдашевського), сповідника, святителя Сильвестра (Малеванського) та професора КДА священномученика Олександра Глаголєва.

За богослужінням молилися тисячі парафіян та прочан, які приїхали до Києва для спільної молитви з усіх регіонів України та з інших держав.

За Божественною літургією архієреї, духовенство та віряни на чолі з Предстоятелем піднесли сугубу молитву про мир в Україні. Також була піднесена молитва про єдність Православної Церкви.

Усі фото новини – https://photos.google.com/share/AF1QipMpWLumdYYBd_1HsR0f8aRVXveE7FYoB7PtGEWMRNGK8T6Fb5Sxx2bRohlVgEInLw?key=YURvQlpQN0JzT3FKZ1F6ZEF5R0FZR2ZCSk1mTUd3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *