У Березані вшанували Собор архангела Гавриїла

26 липня 2019 року, коли Православна Церква вшановує Собор архангела Гавриїла, у Свято-Благовіщенському храмі міста Березані було звершено святкове богослужіння. Божественну Літургію очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духовенства Березанського благочиння та гостей у священному сані.

За богослужінням співали два храмові хори під керівництвом Арсенія Прокопенка та Ольги Ганжи. Після читання Євангелія проповідь виголосив протоієрей В’ячеслав Ушаков. Священик розповів православне вчення про Ангелів. За богослужінням була піднесена молитва за єдність Православної Церкви та мир у нашій Вітчизні.
Після Літургії був звершений молебень архангелу Гавриїлу. В кінці настоятель храму архімандрит Назарій привітав духовенство та віруючих із малим престольним святом та побажав молитовного заступництва архангела-благовісника. Традиційно, цього дня була накрита трапеза для всіх вірян.

Усі фото новини – https://photos.google.com/share/AF1QipOxg-w8lXEUb59A7r-zQ7GueOm-r6zBMfQvkgk03naFuEdid04yRhvR6Id6wmijDw?key=aWptclhxc1Zyc2dkMkRqdjZ1dkdxOGFnLTFNUVFR

Відео – https://www.youtube.com/watch?v=i8WLPhaHHVw&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *