Духовенство та віруючі Березанського благочиння взяли участь у Хресному ході до Дня хрещення Київської Русі

27 липня, до дня Хрещення Русі в м.Київ відбулась хресна хода, яка носить назву Велика.

Як зазначив керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній: «Кожен, хто бере участь у Хресній ході, свідчить світу і Богу свою відданість канонічній Українській Православній Церкві. Дуже важко сказати, скільки було точно людей цього року. Ми бачимо, що було набагато більше людей, ніж минулого року. Тому за нашими приблизними підрахунками — біля 300 тисяч хрестоходців. Це дійсно велика кількість людей, яка свідчить про відданість українського народу тому вибору, який зробив святий князь Володимир».

Ієрарх УПЦ акцентував увагу на особливому змісті цьогорічного Хресного ходу.

Зокрема він відзначив: «Ми були учасниками великої події, яка хоч і повторюється кожного року, але щоразу переживається по-особливому. Це Хресна хода, яка присвячена Дню Хрещення Русі і проходить напередодні свята на честь рівноапостольного князя Володимира. Це дійсно особливі почуття, коли пліч-о-пліч йдуть люди різного віку з різних регіонів нашої Батьківщини, і в їхніх устах не політичні гасла, а молитва — сердечна молитва за свою Вітчизну, за свій народ і за свою Православну Церкву».

Також у Хресній ході взяли участь духовенство та віруючі Березанського благочиння.

Усі фото новини -https://photos.google.com/share/AF1QipPpQJPRbg2mD3HpxUULwb7SeL5il40JL2IzEXPZiXYiDAFATylRrRI3ftlMMeaE_A?key=T244enN1YktsS050WFg4M2FBbVpjMFZKQ3VSZ.19n

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *