РАДУЙСЯ, РАДОСТЕ НАША, ПОКРИЙ НАС ВІД ВСЯКОГО ЗЛА ЧЕСНИМ ТВОЇМ ОМОФОРОМ

14 жовтня всі православні християни святкують Покрову.
В селі Поділля цей день є дуже особливим. Адже саме тут знаходиться храм на честь Покрова Пресвятої Богородиці. 14 жовтня – храмовий день, ще й день села.

viber image5

Зранку і до полудня – святкова Літургія, потім урочиста трапеза, приготована прихожанами церкви. Та і як же бути без чогось цікавенького для дітей! Дякуючи отцю Олександру, настоятелю церкви, його родині, молодим сім’ям з дітьми, які завітали на свято, та прихожанам було створено квест-гру. Її учасники були розподілені у 4 команди.
Гра включала 4 станції. Перша станція під назвою «Умілі ручки». Тут під керівництвом «старшого командира» Колі дітки змогли оволодіти дуже потрібною і веселою майстерністю зашнуровувати кросівки за допомогою двох пар плоскогубців.
Другою станцією була гра «Джанга». Ї суть полягає в тому, щоб скласти з дерев’яних прямокутників вежу. А потім витягувати такі «цеглинки» однією рукою, не зламавши всю конструкцію. Найбільше балів від старшого Артура отримає та команда, яка за 15 хвилин витягне найбільшу кількість «цеглинок» і найменшу кількість разів повалить конструкцію.
Третя станція була для юних розвідників. Там на дітей чекав брат Діонісій. Завдання на його станції полягало у збиранні речей до великого туристичного рюкзака за ті ж 15 хвилин. Всі предмети були заховані на певній території, яка була і місцем розвідки.
На четвертій станції і дорослі, і діти, розгадуючи кросворд, тема якого «Покрова». Але ж не просто так, а за солодку винагороду найбільш обізнаному.
Але багато кому запам’яталося останні години свята біля храму – багаття і приготовані на вогні смаколики.
Тож нехай цей день і для вас буде таким особливим, як і для прихожан храму Покрови Божої Матері. І нехай Вона береже вас від всяких негараздів!
Альона Розумець

Усі фото новини – https://flic.kr/s/aHsmvhJFZm

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *