В день пам’яті преподобних Антонія і Феодосія Печерських клірик Березанського благочиння відзначив свій особистий ювілей

15 вересня 2018 року в день пам’яті преподобних Антонія і Феодосія Печерських у Спасо-Преображенському храмі села Коржі духовенство Березанського благочиння звершило соборне богослужіння.

41790366_2104427223206826_2790820923752579072_n

Божественну Літургію очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні настоятеля храму протоієрея Миколая Борисюка та духовенства благочиння. Після Літургії отець Назарій виголосив проповідь, у якій звернув увагу на важливість духовного подвигу, про що й говорить апостол Павел у сьогоднішньому зачалі послання до Галатів. Реалізацією духовних чеснот у власному житті має займатися кожна людина. Саме заради цього і подвизалися преподобні Антоній та Феодосій Печерські. Священик закликав віруючих наслідувати подвиг преподобних для звершення духовних подвигів.

В кінці отець-благочинний привітав настоятеля храму із Днем народження та побажав духовної наснаги, палкої віри, міцного здоров’я, терпіння та самозречення для служіння Церкві Христовій та боголюбивому народу.

Усі фото новини – https://flic.kr/s/aHsmq8vja6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *