Престольне свято в с.Пилипче

18 травня парафія святої великомучениці Ірини с. Пилипче відсвяткувала престольне свято. Напередодні відбулось вечірнє богослужіня, яке очолив духівник благочиння, протоієрей Анатолій Левицький у співслужінні настоятеля та духовенства благочиння. А саме свято розпочалося святковою  Літургією просто неба, яку очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духівника благочиння, протоієрея Анатолія Левицького, настоятеля храму протоієрея Миколая Борисюка, священиків благочиння і гостей з інших парафій, ієродиякона Нікіти (Качановського), насельника Києво-Печерської лаври та диякона Володимира Формазюка, клірика Київської єпархії.

IMG_6113

Під час богослужіння співав хор храму святого князя Володимира с.Дернівка, під керівництвом матушки Юлії Прокопенко. На святі були присутні представники місцевої влади –  голова ТОВ «Пилипчанське» Костюк Анатолій Володимирович, який є основним меценатом храму та директор НВК, Нянченко З.П.

Після богослужіння благочинний у своїй проповіді нагадав про важливість стійкості у вірі на прикладі святої великомучениці Ірини і подякував всім, хто брав участь у будівництві храму та організації свята. Також отець Назарій нагородив почесних прихожан  храму грамотами за заслуги перед Українською Православною церквою.

По закінченні богослужіння, учні НВК разом з вчителями  підготували невеличкий концерт.

Після закінчення концерту отець-настоятель подякував духовенству за соборну молитву та всім парафіянам за розділену духовну радість престольного свята.

Усі фото новини – https://flic.kr/s/aHsmig2qPH

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *