Паломницька поїздка парафіян Березанського благочиння

По благословенню Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського та Броварського з 29 квітня по 1 травня прихожани парафій Березанського благочиння здійснили паломницьку поїздку по святиням Волині та Рівненщини під керівництвом настоятеля храму на честь ікони Пресвятої Богородиці “Всіх скорботних радість” с.Яблуневе, ієрея Іллі Ляшика.

viber image11

Першим монастирем був Святогірський Зимненській ставропігійний монастир, в якому насельниця монастиря, монахиня Павла розповіла історію обителі. Після вечірнього богослужіння був відслужений молебень з акафістом перед чудотворним образом Богородиці “Зимненська”, після чого паломники відвідали цілюще джерело на честь ікони Божої Матері  “Будятичівська” в водах якого окуналися. Наступного дня паломники також молилися на Божественній Літургії.

Дорогою назад також випала можливість відвідати та помолитись в Свято-Миколаївському жіночому монастирі с.Городок та Свято-Троїцькому ставропігійному монастирі м.Корець що на Рівненщині. В останньому поклонились чудотворній іконі Богородиці “Спорушниця грішних”.

В піднесеному настрої всі паломники повернулись додому, несучи в своєму серці часточку кожної з відвіданих святинь.

Усі фото новини – https://flic.kr/s/aHsmiWaoZU

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *